Производител: TOVI
Код на продукта: 27001
Наличност: В наличност
22.00лв.

Възможни варианти


Поръчка

Поръчка може да направи всеки гост или регистриран потребител, чрез системата на сайта или на телефон 0886/01 91 26, както и на имейл shop@tovi.bg

Доставка

Доставяме на посочен от Потребителя адрес или до офис на Еконт в съответното населено място за 5.00 лв. Срокът на доставка е 2-5 работни дни

Плащане

Заплащането на поръчани стоки става в брой с наложен платеж, след преглед и проба на дрехата

Проба на дрехата

С идеята всеки клиент да бъде максимално удовлетворен в желанията, то при получаване на доставката от куриера, Вие имате право в срок от 15 минути, да я отворите, разгледате и пробвате.

Замяна и връщане

Потребителят има право на рекламация или замяна на закупен продукт от онлайн магазин Tovi.bg. Отказ от пратка става в рамките на 7 дни след получаване на стоката.

Връзка с консултант

Моля позвънете на 0886/01 91 26 или напрвете онлайн запитване.

С мъжки червени къси панталони, вече може да се замислите за старта на предстоящата отпуска, но преди това е време да организирате всичко останало. Мъжки червени къси панталони са изработени от лека, проветрива и бързо съхнеща материя, която ги прави практични дори за басейна. Цветове и морски мотиви се преливат в обаятелно съчетание, за да напомнят за задаващите се вълнуващи моменти на пикник, на плажа или по време на разходка.

Състав:

  • микрофибър

Дрехите и аксесоари в онлайн магазин TOVI се третират, според инструкциите упоменати на всеки етикет.