Поръчки

Поръчка може да направи всеки гост или регистриран потребител, чрез попълване на формата за електронна поща или от страниците на сайта, както и на телефон.


Доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 150лв. Доставяме на посочен от Потребителя адрес или до офис на Еконт в съответното населено място за 5.00 лв. Срокът на доставка е 2-5 работни дни.


Плащане

Заплащането на поръчани стоки става в брой с наложен платеж, след преглед и проба на дрехата.


Замяна и връщане

Потребителят има право на рекламация или замяна на закупен продукт от онлайн магазин Tovi.bg. Отказ от пратка става в рамките на 7 дни след получаване на стоката.


Проба на дрехата

С цел всеки наш клиент да е максимално удовлетворен, ние от Tovi.bg, даваме възможност, при доставка на стоката от куриер на Еконт, да я отворите в негово присъствие и преди да я заплатите, да разгледате и пробвате. Това се извършва в рамките на 15 минути. В случай, че стоката не оправдае очакванията Ви; не Ви е по-мярка или има повреда, Вие можете да я върнете обратно на куриера, като заплатите транспортните разходи.


Поръчай един, избери между два

Ако се съмнявате в даден номер, дали отговаря на Вашият размер, ние ще изпратим два, а вие ще може да изберете точния. Тази опция дава възможност да изберете Вашия номер и да върнете другия. Плащането на куриерски разходи се извършва в двете посоки само за втория размер.


Клиентски корекции

Възможно е клиента да поръча индивидуална корекция на предлаган модел, в зависимост от индивидуалните си размера и предпочитания. Стойността се покачва от 30 до 50% над обявената цена. За повече информация може да позвъните на 0886/019 126.


Намаления

Всеки нов потребител на сайта има право да се възползва еднократно от -10% намаление на стойността на цялата поръчка с промо код(купон) 2222, който се въвежда в полето "ИЗПОЛЗВАНЕ НА КУПОН" във вашата количка.


Доволни клиенти

Всеки клиент, които е останал доволен от стоките, услугите и обслужването на онлайн магазини Tovi.bg, може да сподели положителната си оценка, оставяйки коментар на страниците на сайта или във фейсбук страницата.