Могат ли да пробвам дреха, преди да заплатя?

Ние от Tovi.bg, желаем всички наши клиенти да са доволни. Ето, защо даваме възможност за всеки - да отвори пакета при доставката му от куриера; да разгледа внимателно и да пробва продукта. Всичко това се извършва в рамките на 15 минути след получаване.

В случаи, че стоката не отговаря на Вашият размер, има фабричен дефект или не съвпада с изискванията Ви, ние Ви предоставяме възможност да я върнете. Отказът от доставката може да бъде заменен с друга стока. При тази опция Вие трябва да заплатите куриерските само на отказания артикул.

Как да направя връщане или замяна?

В случаи, че закупената от Вас стока не отговаря на очакванията Ви, в срок от 7 дни може да я върнете или замените. Изпратете продукта с куриерска фирма Еконт Експрес, заедно с попълнената бланка за замяна и връщане на адрес: гр. Пловдив, ул. Никола Карев 41, ЕТ ТОВИ – ТОШКА ГАРИГОВА.

Важно: Артикулите трябва да бъдат с добър запазен търговски вид. Те не бива да са носени, прани, гладени, зацапани и да имат следи от обличане. Артикулите се връщат изцяло в нов вид с оригинална опаковка и етикет.

Технологичното време за обработка на върнати артикули към Tovi.bg е около седмица. Когато пратката се върне при нас, ние ще Ви се обадим допълнително.

 Възстановяването на сума при върнат продукт става по банков път в рамките на 15 работни дни от датата на получаване на върнатия продукт. За целта трябва да ни предоставите банкова сметка (IBAN и имена на титуляр на сметката).

Как да се ориентирам в размерите на дрехи Tovi.bg?

Под описанието на всеки артикул има таблица с размери, в която стойностите са отбелязани в сантиметри. С ясната форма в таблицата и подробните описания на мерки, всеки може да намери своя размер. Ако имате затруднения с определянето на размера си, моля свържете с наш консултант, който ще ви помогне да откриете вашия номер. 

Мога ли да поръчам клиентска корекция?

Да, ние извършваме клиентски корекции на предлагани модели. Цената за извършване на клиентска корекция варира между +30% и до 50% от обявената цена на артикул. За повече информация или връзка с консултант, моля позвънете на 0886/01 91 26.

Предлагате ли индивидуални поръчки?

Индивидуални поръчки може да направи всеки потребител, като за получаване на повече информация, може да се свържете с нас на shop@tovi.bg или 0886/01 91 26.

Tovi.bg запазва правото да отказва поръчка.