Уеб сайт Tovi.bg наричан на места „Ние“ или онлайн магазин, предлага артикули от дрехи и услуги, които са достъпни за всеки Потребител и Купувач. Последният е наричан още „Вие“.

Общите условия за ползване страниците на Tovi.bg са съобразени с всички изисквания за правила и ред. Всички описани правила и насочващи линкове на тази страници са упоменавани с краткото „ОУП“.

Всеки посетител на онлайн магазина бива обстойно запознат с ОУП, преди да пристъпи към регистрация или да прави поръчки. Добре е всеки потребител на уеб сайта да пази копие на ОУП на Tovi.bg за евентуални бъдещи справки.

ЕТ ТОВИ - ТОШКА ГАРИГОВА

МОЛ: Тошка Петрова Гаригова

със седалище България, Пловдив 4004, ул. Никола Карев 41

ЕИК BG 825179031

Адрес България, Пловдив 4004, ул. Никола Карев 41

За административен контакт с фирма Tovi.bg, можете да пишете на e-mail: shop@tovi.bg

или чрез формата за контакти,

както и да се свържете директно на мобилната връзка: 0886/01 91 26

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Tovi.bg e достъпен онлайн магазин в интернет, който може да намерите на адрес: http://tovi.bg/.

При Нас, Вие може да сключите договор за покупко-продажба и да поръчате доставка на избрани от Вас продукти, които да бъдат доставени на посочен адрес.

Онлайн магазин Tovi.bg предоставя богата гама от дамски и мъжки облекла, големи размери дрехи, макси мода, както и всичко за градероба на едрите хора с размер от 1 до 8 XL. Цялата информация за Tovi.bg е достъпна и се разпространява безплатно в Интернет и социалните мрежи.

За регистрация в Tovi.bg не е нужно да заплащате нищо, всяка покупка може да е неангажираща и необвързваща с регистриране. Единственото условия за поръчка е всеки потребител да бъде запознат в детайли с ОУП и да ги приеме. Посещение в Tovi.bg може да е на гост потребител или на регистриран потребител. На който от двата случая потребителя да се спре, остава информиран за ОУП на сайта.

При поръчка, покупка и доставка на стоки от Tovi.bg, Вие заплащате само крайната цена, която се показва на страниците след потвърждаване на заявката. Всичко е съобразно настоящите ОУП.

ПОРЪЧКА НА СТОКИ

Поръчката на стоки може да бъде направена, чрез системата на уеб сайта.

Поръчка на стоки има право да направи всеки регистриран потребител или гост на сайта. За регистрираните потребители, както и за гостите се изисква валиден и-мейл, попълване на данни за телефонен номер и адрес.

Поръчки в онлайн магазин Tovi.bg се приемат 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

Приемане на поръчка става след потвърждаване, чрез телефонно обаждане от служител на фирмата.

Всички поръчки, постъпили в рамките на работния ден и преди обяд се обработват и изпращат на следващия ден. За поръчки постъпили в след обедните часове обработката става на следващия заявката ден.

Поръчки с подадени некоректни данни за обработка биват анулирани от администраторите на сайта. Това става, поради невъзможност за обрабoтка и изпращане. Тези поръчки се обработват със статус „Отхвърлена”.

Потребителят също може да се откаже от направена заявка, без да е необходимо да изтъкване на причини за отказ.

Последният може да се направи на посочените за връзка телефони или чрез електронно писмо (по имейл). За целта потребителя трябва да представи две имена, от регистрацията си в сайта на Tovi.bg, номер на направена поръчка и стойност на продукта.

ДОСТАВКА

Доставка на поръчаните стоки, потребителя бива известен на имейл, че поръчката му е приета и се обработва.

Следва потвърждаване на заявените артикули, чрез телефонно обаждане от страна на служител на фирмата.

Доставка на поръчана стока се извършва само в работни дни.

Обикновена доставка пристига за срок от 1-2 дни, след потвърждаването й по телефона.

При изникнали забавяния с доставката, служител от офиса се свързва с Вас на посочения номер, за да информира.

Доставките се правят от куриерска фирма Еконт Експрес, а регламентираните часове са от 9.00 до 17.30 часа.

Доставката се извършва на посочен от Потребителя адрес или до офис на Еконт Експрес в съответния град.

При непотърсени пратки или неосигурен достъп за доставка на такива, изпълнителя се освобождава от ангажимента да изпълни заявена доставка.

ПЛАЩАНЕ

Преди заплащане на поръчка, клиента има право да ползва услугите:

ПРОБА НА ДРЕХИ

С идеята всеки клиент да бъде максимално удовлетворен в желанията, то при получаване на доставката от куриера, Вие имате право в срок от 15 минути, да я отворите, разгледате и пробвате.

РЕКЛАМАЦИЯ, ОТКАЗ ОТ ПРАТКА

Потребителят има право на рекламация или замяна на закупен продукт от онлайн магазин Tovi.bg. Отказ от пратка става в рамките на 7 дни след получаване на стоката.

Рекламация се прави, когато закупена стока не отговаря на договорените между страните условия по самата продажба.

Несъответствия в договореното между страните се изразява в:

  • дефекти от производствена дейност;
  • частични липси на стоката по време на доставка;
  • несъответствие в цвят или размер;
  • повреда при транспортиране.

По време на рекламация поради някоя от гореизброените причини, служител на фирмата се свързва с Потребителя, за да уточни детайлите по възстановяване на нова стока или финансовата равностойност. Уточняване може да има и при избор на по-скъп или по-евтин продукт, като разликата се поема от съответната страна длъжник.

По време на връщане на стока поради  фабричен дефект или повреди по време на транспорт, се осъществява само, когато е запазен търговският вид на продукта и няма следи от умишлено увреждане.

Запазени опаковка и етикет.

Връщане на стока става по същия ред, както доставката, като се използват данните на изпращача.

Връщането на продукти, които са отказани става само с куриерска фирма Еконт Експрес.

Ако стоката не отговаря на изискванията, на размера, Вие може да я върнете обратно на куриера, с опция за „Отказ“. Също така имате възможност за замяна на артикула за нов. Във втория случаи се изисква като единствено  заплащане на куриерската такса обратно. До няколко дни ще ви бъде доставен новата дреха.

Доставката изисква плащане, чрез наложен платеж.

КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ/ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ/

Потребителят предоставя доброволно личните си данни за обработка при регистрация в онлайн магазин Tovi.bg.

По Закона за защита на лични данни, всеки регистриран има право на достъп и може да променя своите първоначални лични данни. Потребителят запазва право на закриване на своя потребителски профил, а това е възможно след придобиване и заявяване попълнения формат на страницата на сайта. Когато получи потвърждение процедурата по закриване на профила започва своя 14 дневен период. В процесът по закриване на профил цялата налична лична информация и хронология на поръчките, бива изтрита.

Регистрираният потребител, както и нерегистрирания потребител имат право на newsletter, абонаментен електронен бюлетин от онлайн магазин Tovi.bg. На e-mail, който се посочва в сайта се изпращат безплатни съобщения и електронен бюлетин. Всеки, потребител, който не е съгласен да получава информация за промоции, ниски цени, оферти и нови артикули, под формата на рекламни съобщения от нас, има право да се отпише. Отписването става с клик на линк, намиращ се в края на всеки и-мейл или от потребителския профил в сайта.

Всеки нарушител на етикета, правилата за ползване и ОУП на онлайн магазин Tovi.bg, може да получи наказание от администраторите на сайта, под формата на ограничен достъп до профила си. Последното става без предупреждение.

На страниците на онлайн магазин Tovi.bg, всеки гост може да открие log файлове и cookies бисквитки, благодарение, на които доставката и обслужването се извършват персонално, а това създава по-голям комфорт по време на сърфирането из страниците на Tovi.bg.

Всичко за защита на личните данни и Политиката на Tovi.bg може да откриете на страниците на уеб сайта.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Онлайн магазин Tovi.bg работи без прекъсване. В делнични и празнични дни, както и по всяко време на денонощието може да ни посетите и разгледате всички стоки и услуги, които ви интересуват.

За да се свържете с нас използвайте посочените контакти в рамките на регламентирано работно време от понеделник до петък и в часовете от 9:00 до 17:00 ч. Поръчки се приемат по всяко време онлайн на страницата на уеб сайта.

ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ

Адрес на фирмени магазини:

Гр. София, бул. Тотлебен 33,

Гр. София, бул. Христо Ботев 149

Телефони: 0886/019 126; 0885/ 915 728; 0885/915 729

Работно време: 10:00 – 19:00

ДРУГИ

Tovi.bg запазва правото да променя ОУП по всяко време. За тази своя стъпка Tovi.bg не е задължен да информира своите посетители и клиенти.

Потенциален и настоящ потребител могат да се информира за всички новости на страниците на уеб сайта.

С настоящите ОУП Tovi.bg има юрисдикцията за упражняване на дейността на онлайн магазин.

Променяйки и публикувайки нови правила на уеб сайт Tovi.bg се приема, че клиента е запознат с настъпилите промени.